Noile tipuri de izolatii cu fulgi de celuloza tip ISOCELL

Ce este Isocell?

ISOCELL o termoizolatie din fibre de celuloza care este produsa din hartie de ziar printr-o procedura optima de recycling.

Deci, materialul de baza al lui ISOCELL este lemnul, ale carui caracteristici excelente sunt cunoscute de milenii. ISOCELL se produce in Austria, intr-una din cele mai moderne instalatii din Europa.

Hartia de ziar livrata este descompusa in fibrele sale brute, amestecata cu sare de bor si apoi macinata intr-o moara. Boratul apara ISOCELL de insecte si de mucegai, il asigura impotriva degradarii si il face rezistent la foc.

Productia este supusa celor mai severe criterii de calitate prin supravegherea straina si proprie pentru aprobarea tehnica germana, austriaca si europeana.

Ghemotocul cu fibrele lungi convinge printr-un coeficient extrem de scazut de conductivitate termica si siguranta la tasare, chiar si in cazul unei densitati crescute de termoizolare.

ISOCELL nu este toxic, nu contine nici un fel de substante nocive, are moliciunea si caldura lanii. Nu irita pielea, nici nu este agresiva si din acest motiv este evaluata drept un termoizolant simpatic.

Unitati licentiate ale lui ISOCELL sufla fibrele de celuloza in cavitati cu ajutorul unor masini speciale de suflare.

Fibrele de celuloza devin in constructia lor pasloase, formand o saltea care se potriveste exact, fara rosturi si care se taseaza fara probleme.

Productia de Isocell

ISOCELL se produce in Hartberg in Steiermark (A) intr-una din cele mai moderne intreprinderi de productie din Europa. Acest lucru se rasfrange nu numai asupra calitatii celulozei, dar si asupra consumului redus de energie cat si a protectiei mediului inconjurator.

Pentru producerea fibrelor de celuloza ISOCELL se utilizeaza exclusiv hartie de ziar.

Hartia de ziar sortata este tocata marunt in sreder si introdusa apoi intr-o asa numita moara de tocat tip whirlpool care descompune hartia pana la obtinerea structurii ei fibroase.

Structura fibrei este o caracteristica a calitatii lui ISOCELL. Doar fibrele cele mai lungi garanteaza cea mai buna izolatie si siguranta tasarii.

Fibrele de celuloza ISOCELL sunt impregnate cu sare de bor pentru a le proteja de foc, mucegai, insecte sau alti daunatori.

Sarea de bor este de origine naturala si nu dauneaza omului sau mediului inconjurator. Ea se regaseste, de exemplu, in cantitati minime in alimente cat si in lichidele pentru lentilele de contact.

ISOCELL este ambalat in saci de circa 12,5 kg si se livreaza pe Euro-paleti de cate 21 de saci.

ISOCELL este livrat de la intreprinderea din Hartberg direct la unitatea de specialitate ISOCELL.

Sursa: www.isocell.ro

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.

Adauga un comentariu