CAMEX, prima provocare pentru constructori in 2010

16 martie 2010
Categoria: StiriIntr-un an care se anunta plin de provocari pentru industria constructiilor si care creeaza totodata un cadru optim intoarcerii la afaceri, constructiile vor oferi, ca in fiecare inceput de an, pulsul corect al industriei pentru perioada imediat urmatoare, directiile strategice alese de companii, precum si ofertele adaptate noilor exigente de pe piata.

Reunite cu prilejul CAMEX Iasi 2010, nume sonore, precum HERMI DOO, EL-MONT, PRISMA PROD, ARMACELL AG, DEKO PROFFESIONAL SERVICES, ARCON sau MELCRET FONOTERM deschid, impreuna cu alte companii de referinta pentru domeniul  constructiilor din Romania, prima Expozitie Nationala de Constructii si Instalatii CAMEX din 2010 care va avea loc intre 18 si 21 martie, pentru al XIV-lea an consecutiv, la Iasi.

Iata care sunt asteptarile si noutatile cu care aceste companii vin in martie la CAMEX:

“Speram sa asistam la o revigorare a cererii materialelor de constructie si a pietei de constructii. In fiecare an CAMEX Iasi a fost cel mai bun instrument de masura al celor interesati de acest segment al pietei. Arcon va prezenta si gama de profile decorative din polistiren pentru fatada si propria  gama de tencuieli decorative”.
Sorin CRISTEA, Director Vanzari ARCON

„Asteptarile noastre fata de toate expozitiile CAMEX sunt ca toti vizitatorii, persoane fizice si juridice, sa poata alege in cunostinta de cauza cele mai bune produse pliate pe necesitatile si bugetele alocate instalatiilor termice si a celor neconventionale. Firma noastra este de 7 ani importator unic al produselor Golan Plastics Israel, pentru sisteme de tevi pex de inalta calitate si incalzire in pardoseala la care se remarca incalzirea in pardoseala special pentru parchet. De anul acesta suntem parteneri pe sisteme de panouri solare, sisteme de ventilatie, centrale pe gaz si pe combustibil solid, pompe de caldura, sisteme fotovoltaice cu firma WOLF GMBH-MAINBURG din Germania. Firma WOLF GMBH este cea mai prestigioasa firma din Germania in domeniul ventilatiilor cu recuperare de caldura si in top 3 in producerea energiei termice”
Gelu NECHIFOR, EL-MONT GRUP

“Tema standului nostru o reprezinta sistemele de protectie solara, care vin ca element de noutate fata de anii trecuti. Consider participarea noastra la CAMEX Iasi o continuitate, in vederea pregatirii specialistilor si a beneficiarilor penru anii 2011, 2012 s.a.”
Corneliu VELISCU, Director General MELCRET FONOTERM

“Asteptam de la CAMEX Iasi gasirea unui distribuitor pe zona Moldova. Venim la expozitie cu trei produse noi – izolatie antifoc Armaprotect, izolatie fonica pentru tevi din plastic – Tubolit AR Fonowave, si izolatie cu invelis pentru panourile solare – HT Armaflex S.”
Laurentiu PESTRITU, Sales and Marketing Representative Armacell Romania

“Asteptarile noastre de la CAMEX Iasi sunt foarte mari. In contextul actual, consider ca daca nu pui accent pe promovare nu este bine. Pentru noi piata evolueaza bine, avem comenzi si pentru export si pentru piata interna. Asadar, 2010 reprezinta o continuitate si nu o stagnare. In ceea ce priveste expozitiile CAMEX suntem multumiti de participarile noastre de pana acum. Anul acesta vom expune mai multe produse noi, in raportul cu anul trecut”.
Dacian LOMBREA, Director Executiv PRISMA PROD

“Asteptam sa intalnim in cadrul CAMEX cat mai multi potentiali parteneri (distribuitori si instalatori), reprezentativi pentru Moldova. Hermi este un nume nou in Romania, producator al unei solutii clasice de protectie impotriva fulgerului, solutie incadrata in gama solutiilor pasive si in concordanta cu standardul European EN 62305. In ceea ce priveste gama de produse, noutatea o reprezinta un element de prindere care isi doreste sa mareasca gama de acoperisuri pe care putem instala Hermi”.
Ruxandra STEFAN, Reprezentat Romania HERMI, D.O.O Slovenia

Si in 2010, DEKO Professional Services, unul dintre liderii sistemelor profesionale pentru constructii si amenajari interioare, continua parteneriatul oficial, cu o traditie de 5 ani pentru Expozitia Nationala de Constructii si Instalatii CAMEX.

Sursa: www.camex.ro

Etichete: , ,

Articole asemanatoare

Adauga un comentariu