13-16 mai. Targul National Imobiliar in Bucuresti

13 mai 2010
Categoria: StiriDecizia de cumparare in imobiliare presupune si o implicare emotionala, ceea ce determina dezvoltatorii sa acorde importanta prezentei la targurile de profil.

Pentru ca vorbim despre o achizite care isi pune amprenta asupra stilului de viata pe termen lung, care este insa si una extrem de rationala – intrucat implica o investitie financiara considerabila – devine esentiala interactiunea cu dezvoltatorul, pentru aflarea a o serie de detalii tehnice si financiare despre proiect.

De aceea targurile si expozitiile cu tematica imobiliara devin un punct cheie in promovarea unui proiect. Oamenii afla prin intermediul celorlalte canale (outdoor, print, online) de existenta dezvoltatorului si a proiectului promovat, apoi vin la targ sa cunoasca direct compania, sa se informeze temeinic si sa ia o decizie.

Concurenta pe piata imobiliara a urmat tiparul dinamic de crestere din anii anteriori – au fost anuntate o serie de noi proiecte, atat in Bucuresti cat si in tara. De aceea nevoia de a-ti promova produsul, de a-l distinge in raport cu cel al competitiei in fata publicului tinta a devenit din ce in ce mai acuta.

Pentru a veni in ajutorul cumparatorului si pentru a mijloci contactul direct intre oferta si cerere, am dezvoltat pentru primavara anului 2010, un eveniment imobiliar dedicat APARTAMENTELOR. La TNI-ul desfasurat intre 13-16 MAI, expozantii pun accent pe oferte concrete de APARTAMENTE, atat de vanzare cat si de inchiriere. Astfel se vor putea face comparatii in timp real asupra multitudinii de posibilitati de localizare a proiectelor imobiliare. Vizitatorii vor lua legatura directa cu cei ce pot oferi detalii concrete despre preturile apartamentelor, vor vedea concret detaliile de suprafete, dotari si finisari si isi vor putea forma o imagine de ansamblu asupra pietei de APARTAMENTE.

Evenimentul TNI-APARTAMENTE este organizat la cererea partenerilor traditionali ai targului, dupa urmarirea dezvoltarii continue a pietei imobiliare si a segmentului de constructii. Initiativa se adreseaza in mod direct cumparatorului final si a celor care doresc o imagine de ansamblu a rezidentialului, atat din Bucuresti cat si din alte zone de interes din tara si de peste hotare.

TNI-APARTAMENTE este organizat in cadrul PALATULUI PARLAMENTULUI in perioada 13-16 MAI, in sala UNIREA.

Sursa: www.targimobiliar.eu

Etichete: , ,

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.

Adauga un comentariu