Tigle metalice Blachdom

Blachdom va ofera urmatoarele tipuri de tabla:

  • zincata la cald, pe ambele fete;
  • cu strat de zinc-aluminiu pe ambele fete si, suplimentar, lacuit SPT;
  • zincate la cald, pe ambele fete si acoperite cu poliester, lucios sau mat;
  • din aluminiu, acoperite pe ambele fete cu poliester, lucios sau mat.

Noile tehnologii si calitatea foarte buna au ca efect un produs usor, rezistent la conditiile climatice,usor de montat, estetic si functional. Calitatea excelenta garanteaza durata de viata sporita a tablei.

Aspectul atractiv si sortimentul variat de culori permite obtinerea unor efecte excelente care permit adaptarea acoperisului la elevatie sau la mediul inconjurator. In comparatie cu alte sisteme de acoperire, tabla este un material usor, taiat la dimensiunea dorita, eliminand costurile de material pierdut.

Tigla metalica Blachdom se livreaza la comanda, panourile fiind taiate conform necesitatilor clientului, respectand configuratia acoperisului; astfel se elimina pierderile inutile de material. Greutate scazuta la efectuarea montajului. Blachdom va pune de asemenea la dispozitie un pachet intreg de accesorii, suruburi si elemente de tinichigerie la lungimi de 2 si 3 m, toate pentru un acoperis complet.

Montajul poate fi facut de catre montatorii specializati ai partenerilor autorizati Blachdom sau chiar in regie proprie, cu respectarea instructiunilor din ghidul de montaj.

Tablele de tip tigla Perla, Bona si Joker.

Tabla tip tigla este un material pentru acoperis, elegant si rezistent, care imbina vechile traditii cu noile tehnologii. Va recomandam tablele de acoperis asemanatoare tiglei in trei categorii: Perla si Bona, cu modul de 35 cm si Joker, cu modul de 40 cm.

Tabla trapezoidala

Blachdom recomanda tablele trapezoidale T-8, T-14, T-18 pentru blocuri si cladirile de utilitate publica si tablele trepezoidale T-35, T-50 pentru hale si cladirile industriale.

Accesorii pentru tigle metalice

Blachdom poate furniza toata gama de accesorii pentru acoperisuri: coame rotunde, coame trapezoidale, suruburi de fixare, folie de aerare, lacuri, spray-uri, banda de etansare, silicon, cuie pentru tigla si pentru tabla, parazapezi, scari opritoare zapada, pene, garnituri profilate, borduri fronton, sorturi, dolii, etc.

Tigle metalice Blachdom

Blachdom Profil

Persoana de contact: Vali Serbu - Director de vanzari
Adresa: str. Parcului 20
Oras: Fagaras
Judet: Brasov
Telefon: 0730.250.930
Fax: 0268 544 311
www.blachdom.ro
vali.serbu@blachdom.ro

Articole asemanatoare

Adauga un comentariu