Casa Ansonia Luxury

Categoria: Case din lemn
Producator: AnsoniaAceste constructii se individualizeaza prin structura de rezistenta care ramane intotdeauna vizibila, ea este realizata exclusiv din grinzi si stalpi din lemn lamelar incleiat. Pentru inchideri se folosesc atat panouri vitrate de mari dimensiuni cat si panouri izolate de tip sandwich, acestea din urma asigurand si contravantuirile necesare.

Structura peretilor caselor Luxury

Structura de rezistenta la acest tip de case se realizeaza exclusiv din lemn lamelar incleiat. Modul de asamblare a elementelor de structura creaza o retea tip grinda-stalp in care toate reperele sunt predimensionate si prelucrate in fabrica. Fixarea structurii din lemn pe fundatie se face prin sisteme de prindere speciale, care izoleaza total partile din lemn de suprafata din beton a radierului.

Structura de rezistenta a caselor Luxury

Structura de rezistenta a caselor Luxury

Acest tip de constructii, avand ca tinta piata caselor de lux, adopta solutii tehnice si arhitecturale exclusiviste, dotarile initiale maxime si accesoriile cuprinse in varianta de baza reduc destul de mult lista de optionale. Acest mod de abordare permite pastrarea nealterata a imaginii de marca pentru casele ANSONIA LUXURY.

Realizarea compartimentarilor interioare

Realizarea compartimentarilor interioare

Asa cum se poate observa alaturat, inchiderile exterioare dar si compartimentarile interioare se realizeaza cu panouri izolate prefabricate, finisarile peretilor interiori se fac in sistemul clasic de tencuiala uscata .

Deasemenea, solutii tehnice mai putin intalnite se aplica la realizarea instalatiilor de ventilatie, termice si sanitare. Posibilitatea aparitiei efectului de sera este deplin eliminata prin dimensionarea atenta a acoperisului.

Instalatie termica prin podea

Instalatie termica prin podea

Pentru incalzirea acestor case, cele mai potrivite solutii sunt sistemele de incalzire prin pardoseala, care pe langa avantajele deja cunoscute elimina radiatoarele clasice, prezenta acestora fiind inestetica date fiind marile suprafete vitrate ale casei. O alta posibilitate de incalzire o reprezinta convectoarele de pardoseala cu tiraj natural sau fortat.

Suprafetele vitrate de mari dimensiuni sunt o caracteristica definitorie a arhitecturii ANSONIA LUXURY. Pentru a pastra confortul termic al locuintei, se utilizeaza panouri de geam tip thermopan formate din doua sau trei straturi de sticla. Panourile tip sandwich includ in structura lor si contravantuirile structurii casei. Schematic, in imaginea urmatoare este exemplificat solutia de rigidizare pentru structura tip grinda-stalp a casei.

Structura acoperisului

Pentu structura acoperisului se utilizeaza grinzile din lemn lamelar incleiat, din acest material fiind realizati capriorii, panele, grinzile, etc. In linii mari, mergand din interior catre exterior, peste structura de rezistenta vizibila a acoperisului, se monteaza in ordine:

Structura acoperisului caselor Luxury

Structura acoperisului caselor Luxury

In linii mari, mergand din interior catre exterior, peste structura de rezistenta vizibila a acoperisului, se monteaza in ordine:

 • Placare interioara cu lambriu din rasinoase sau optional cu rigips.
 • Bariera de vapori – folie PE.
 • Izolatia termica realizata din vata minerala cu grosimile de 100, 150 sau 200mm.
 • Pane intermediare si contrafise cu inaltimea de 100, 150 sau 200mm, in functie de tipul de izolatie aleasa.
 • Membrana permeabila la vapori, atunci cand ea este ceruta de sistemul de invelitoare ales.
 • Suport pentru invelitoare(in functie de tipul invelitorii).
 • Invelitoare.

Ferestre si usi

In cazul acestui tip de constructii, ferestrele sunt elemente estetice definitorii a liniei arhitecturale exclusiviste dar au si un foarte important rol in pastrarea confortului termic al casei, pe tot parcursul anului. Din acest motiv alegerea sistemului a necesitat o atentie deosebita, materialele folosite la realizarea lor sunt de o foarte buna calitate. De remarcat este folosirea usilor exterioare glisante, de mari dimensiuni.

Usile, atat cele interioare cat si cele exterioare, sunt realizate din lemn masiv  sau alte materiale la cerere, fiind disponibila o intreaga gama , antiefractie, antifoc.

Finisaje. Tratamentul lemnului.

Toate elementele din lemn sunt tratate cu substante contra infectiilor specifice care deterioreaza structura lemnului. Substantele utilizate sunt fabricate special si sunt conforme standardelor Europene. Este deasemenea inclus tratamentul de ignifugare si protectie UV. Finisarea constructiei se face cu lacuri ecologice pe baza de apa, in nuanta aleasa de catre dvs. dintr-o bogata paleta coloristica.

Detalii despre livrare

Ce include “livrarea la cheie”:

 • Finisajele interioare complete,
 • Izolatia,
 • Invelitoare,
 • Jgheaburi,
 • Scara interioara,
 • Instalarea completa a tuturor traseelor electrice, sanitare si termice,
 • Faianta+gresie la bai,
 • Intrerupatoare, prize, tablou electric,
 • Pregatire perete pentru instalare semineu, acolo unde este cazul,
 • Toate elementele din lemn sunt tratate conform normelor in vigoare,
 • Intreaga manopera necesara pentru constructia si finisarea casei pana la predarea acesteia

Nu sunt incluse in oferta “la cheie”:

 • Fundatia, radierul sau alte lucrari de zidarie,
 • Semineul si cosul acestuia,
 • Centrala termica, caloriferele daca este cazul,
 • Transportul la destinatie si costurile de manipulare la locul de descarcare,
 • Costurile necesare organizarii de santier la locul de montare, utilitatile.

Casa Ansonia Luxury

Ansonia

Adresa: Satul Francez, Vila 108L, Soseaua Nordului 119
Oras: Sector 1, Bucuresti
Telefon: (+4) 0723 300 301 sau (+4) 021 352.33.53
Fax: (+4) 021 352.33.54
www.rlh.ro
contact@rlh.ro

Articole asemanatoare

Adauga un comentariu