Casa din grinda stratificata

Categoria: Case din lemn
Producator: CalcarulAceste case pot fi construite cu unul sau doua nivele si suprafete variate de la 50 pana la 250 m2 sau chiar mai mult. Grinzile utilizate sunt dublu sau triplu stratificate cu sectiuni de 70; 90; 120 x 140 mm. Adezivul utilizat este din gama D4 (adeziv rezistent la apa) iar presarea grinzilor se face in prese hidraulice la o presiune de 8-10 daN / cm2. La interior functie de optiunea clientului se pot realiza placaje din rigips sau lambriu. Intre peretele de grinda si acesta putand fi realizata o izolatie din vata minerala de 50 sau 100 mm. Ca si la casele pe structura de lemn sarpanta se realizeaza in sistem traditional.

Tamplaria poate fi realizata din PVC sau lemn stratificat cu geam termopan din sticla Float sau LE astfel putandu-se obtine pierderi reduse de energie termica. Utilizarea acestui tip de geamuri impreuna cu lemnul si vata minerala utilizata ca termoizolatie duce la obtinerea unor constructii cu pierderi termice foarte mici si implicit cheltuieri reduse pentru incalzirea acestora in sezonul rece, de asemenea si in sezonul cald confortul termic al acestui tip de constructii este ridicat.

Invelitoarea poate fi realizata printr-o gama foarte variata de materiale cum ar fi tigle ceramice, tigle din beton, sindrile bituminoase, tigle metalice, etc.

Instalatiile electrice si cele sanitare sunt montate de regula sub pardoseala intr-un spatiu de 50 mm creat intre aceasta si dusumeaua tehnica sau in canale special create in izolatia din pereti sau plansee.

Materialele pentru constructie a casei se livreaza paletizat pe sortimente, montajul lor fiind asigurat de catre o echipa standard formata din patru muncitori calificati. Durata de realizare a unei case de aproximativ 120 mp este de aproximativ de 4-5 saptamani (nu este luat in calcul timpul necesar pentru construirea fundatiei).

In paralel cu constructia casei se executa lucrarile pentru instalatia electrica si cea sanitara. De regula realizarea fundatiei si a instalatiei electrice si sanitare se realizeaza de catre firme stabilite de benficiar sau daca este cazul cu colaboratori ai S.C. Calcarul S.A.

Casa din grinda stratificata

Calcarul

Adresa: Strada Furnalului nr. 887
Oras: comuna Pojorâta
Judet: Suceava
Telefon: 0230 236 190
Fax: 0230 236 196
www.calcarul.ro
marketing@calcarul.ro

Articole asemanatoare

Adauga un comentariu