Foisoare ACED Construct

Categoria: Foisoare
Producator: ACED ConstructFoisoare gradina in diverse forme: octogonale, hexagonale, pentagonale sau patrate!

Foisoare gradina: locul unde va puteti relaxa impreuna cu cei dragi indiferent de spatiul avut la dispozitie. In functie de dimensiunile dorite, foisoarele din lemn pot gazdui primitor chiar si 20 de persoane.

Mobilierul din lemn pentru gradina realizat de Mibo Wood se caracterizeaza prin robustete, durabilitate si modularitate, putand fi cu usurinta adaptat spatiilor exterioare ale beneficiarului.

Foisoare gradina – detalii executie

Mobilierul poate fi livrat natur, slefuit sau la cerere, baituit, lacuit sau vopsit in culoarea favorita.

Foisoarele de gradina sunt executate din lemn rotund (asa cum se gaseste in natura). Piesele de mobilier sunt tratate cu substante specifice, netoxice, in primul rand pentru protectia lemnului si apoi pentru ai da mobilierului de gradina acea nuanta minunata de maro auriu.

Foisoarele de gradina, deosebite din punct de vedere al designului, sunt potrivite, in special,pentru gradini, terase, pensiuni etc. O amenajare cu un foisor din lemn a unei locatii alese de dumneavoastra poate da un farmec aparte acelui loc. Intretinerea acestor piese de mobilier din lemn natur, nu necesita o munca deosebita.

Foisoare gradina – imbinare perfecta util & placut

Un foisor din lemn va deveni in scurt timp locul preferat al meselor in familie sau cu prietenii, fiind foarte usor de intretinut si ocupand un spatiu redus!

Pentru ca vrem ca serviciile si produsele oferite de noi sa va fie de folos, va promitem ca acestea se vor imbogati pentru a va pune la dispozitie toate informatiile de care aveti nevoie atunci cand doriti sa va amenajati o gradina.

Foisoare ACED Construct

ACED Construct

Persoana de contact: Rodica Lascu / Dragos Nohai
Adresa: B-dul Natiunile Unite, nr.8, Bl.104, Ap.64-65
Oras: Bucuresti, sect 5
Judet: Ilfov
Telefon: 021 318 67 36
Fax: 021 318 67 37
www.acedconstruct.ro
info@aced.ro

Articole asemanatoare

Adauga un comentariu