Acoperisul S.R.L.

Categoria: Producatori


Societatea ACOPERISUL S.R.L. Oradea a fost infiintata la inceputul anului 2000 cu capital german. Initial a avut scopul de a introduce, a face cunoscute si a comercializa pe piata romaneasca materiale performante noi in constructii si tehnologii noi de executie, cum ar fi hidroizolatiile din Rhenofol PVC-plastifiat sau metode noi-rapide-usoare de construire din lemn in sistemele Simpson Strong-Tie si placi multicui Gang-Nail.

In anul 2002 am reusit sa diversificam atat oferta cat si serviciile prin introducerea in comert a materialelor si accesoriilor noi ale sistemelor amintite si am inceput activitatea de executare a hidroizolatiilor de acoperis pe suprafete mari.

Ne-am extins creand un punct nou de lucru; in 2004 am achizitionat utilaje pentru dezvoltarea afacerii in materie de constructii din lemn, scopul fiind creearea unui nou punct de lucru in centrul tarii accesibil viitorilor constructori si beneneficiari de constructii civile si industriale. Aceste extinderi au dus la rezultate pozitive, societatea se dezvolta continuu, interesul fata de materialele si serviciile noastre creste, dubland in fiecare an atat vanzarile cat si beneficiile.
In prezent scopul nostru este acelasi: extinderea, dezvoltarea, cresterea calitatii, rapiditatii in executie si eficienta la costuri si preturi reduse.

Acoperisul S.R.L.

Acoperisul S.R.L.

Adresa: Str. Franz Schubert Nr. 19 Ap. 3
Oras: Oradea
Judet: Bihor
Telefon: 0259-475371
Fax: 0259-414950
www.acoperisul.ro
acoperisul@rdslink.ro

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.

Adauga un comentariu