ACED Construct

Categoria: Producatori


Prima societate a grupului ACED, ACED Construct International a fost promotorul grupului de firme care si-a extins ulterior activitatea si in domeniile imobiliare, traduceri specializate, publicitate si transporturi.

Incepand cu construirea unor locuinte individuale, si ajungand pana la dezvoltarea ansamblurilor rezidentiale, experienta si profesionalismul ACED Construct sunt de necontestat.

Astazi, ACED Construct proiecteaza, produce si executa ansambluri rezidentiale, constructii de case pe terenul beneficiarilor – case lemn, case zidarie, case care combina ideal structura clasica de beton si zidarie cu sistemul canadian, case de vacanta, constructia unor spatii industriale, hale, mobilier de gradina (foisoare, mese lemn, scaune lemn, scari lemn) atat in tara cat si in strainatate. Indiferent de sistemul construtiv pentru care se opteaza, controlul calitatii pentru lucrarile realizate, reprezinta etapa esentiala, obligatorie, pe care specialistii ACED o impun.

ACED Construct International dispune de un sistem propriu de control al calitatii, plecand de la cele mai simple operatii si pana la lucrarile cele mai complexe. Toti muncitorii nostri beneficiaza de training extensiv atat pentru protectia muncii cat si in ceea ce priveste respectarea procedurilor stabilite. Nici o lucrare nu se incheie fara controlul calitatii, conform cu normativele in vigoare. Solicitarile pentru constructiile de case, indiferent de sistemul constructiv pentru care se opteaza sunt din ce in ce mai multe. Acest fapt a determinat echipa ACED Construct sa ofere clientilor sai un pachet bogat de servicii: de la consilierea si informarea clientului si pana la realizarea casei “la cheie”. Grija fata de natura, aproape de oameni, atentia la detalii, comunicarea permanenta cu beneficiarii si furnizorii sunt cateva dintre valorile pe care le-am respectat si care ne-au calauzit pentru a ajunge in acest punct. Experienta pe piata de profil din acest domeniu ne-a ajutat sa fim din ce in ce mai exigenti cu noi insine pentru a oferi un nivel calitativ al lucrarilor executate la un grad superlativ.

ACED Construct International realizeaza lucrarile in regie proprie, cu muncitori angajati care sunt indrumati si supervizati de specialistii ACED.

In prezent echipa Aced este formata din aproximativ 200 de oameni, angajati full time, specializati in ridicare de structuri si realizarea de finisaje de inalta calitate.

Implicarea si flexibilitatea echipei ACED Construct International reprezinta reteta impunerii si recunoasterii pe piata de profil nationala si internationala.

Dupa un timp necesar aprecierii produselor, corelat cu feed-back-ul primit de la beneficiari, performantele si evolutia incurajatoare ACED Construct International fac in continuare ca managerii sa se gandeasca la termeni precum calitate, volum de vanzare sau preturi – pentru a mentine si imbunatati activitatea. S-a ajuns la concluzia ca sunt multi competitori pe piata si ca ACED Construct International va trebui sa se diferentieze de acestia printr-un mod propriu de vanzare al produselor. Astfel, odata cu casa personalizata, se vinde de fapt un life-style, se imprima un stil de viata conform necesitatii si dorintei fiecarui beneficiar.

Astazi, la 13 ani de prezenta pe piata de profil, ne putem mandri cu un portofoliu bogat de clienti, iar cele doua ansambluri rezidentiale, Ansamblul Rezidential MOGOSOAIA PADURE si Ansamblul Rezidential VICTORIA, alaturi de alte proiecte in derulare sunt exemplele revelatoare si stau marturie celor enuntate.

Echipa noastra este formata din oameni responsabili care isi insusesc si respecta:
Viziunea: siguranta unei vieti confortabile
Misiunea: noi dezvoltam, construim si livram solutii de calitate.
Valorile: responsabilitate si implicare, munca performanta, corectitudine si cinste, spirit de echipa, respect.

ACED Construct

ACED Construct

Persoana de contact: Rodica Lascu / Dragos Nohai
Adresa: B-dul Natiunile Unite, nr.8, Bl.104, Ap.64-65
Oras: Bucuresti, sect 5
Judet: Ilfov
Telefon: 021 318 67 36
Fax: 021 318 67 37
www.acedconstruct.ro
info@aced.ro

Articole asemanatoare

Adauga un comentariu