Ecomed

Categoria: Producatori


Firma producatoare de case din lemn masiv, comercializate sub forma de kit-uri de constructie ce si-a inceput activitatea in anul 2001. Inca de la inceput am vrut sa putem controla calitatea tuturor elementelor oferite in kit asa ca am infiintat doua unitati de productie moderne in judetul Buzau, pastrand sediul central in Bucuresti. Aici va veti putea consulta cu specialistii nostri in vanzari cat si cu arhitectii nostrii care va vor ajuta in alegerea modelului de casa care sa va reprezinte.

Unde se duc produsele noastre?

De la inceputul activitatii, produsele Ecomed International au fost vandute in: Franta (Vaxconcourt, Valberg, Mouaze, Lillebonne, Bugnicourt, Pierrefitte, Bar-sur-Seine, Le Pradet, Saint Germain du Bois, Les Corbel, Voie Romaine etc), Spania (Elche-Alicante, Valdemar, Callafel-Taragona), Italia (Demonte-Sarzana) Marea Britanie (West Runton-Norwich), Austria si Romania (Peris, Ghermanesti, Vernesti, Patarlagele, Bujoreni, Gura Teghii, Pestera, Giurgiu, Turnu-Severin, Baia-Mare, etc.). Ecomed International a produs si montat pana in prezent peste 80 de case de locuit sau de vacanta si 64 de structuri mici de tip chiosc, tonete sau boxe pentru cai. Din 2004 firma incepe si productia si comercializarea grinzilor multilamelare pentru constructii de inalta rezistenta.

Ecomed isi propune sa devina liderul pietei din Romania in productia de kituri din lemn masiv pentru constructii, fabricate din esente rasinoase de foarte buna calitate din padurile Carpatilor romanesti. in intreaga lume exista in prezent o cerere in crestere pentru materiale naturale de constructie ca parte a tendintei accentuate de apropiere de natura, de un mod mai sanatos de viata. Ecomed pune in valoare calitatile naturale ale lemnului construind un mediu sanatos de locuit pentru clientii sai, adaptat la cerintele standardelor de viata moderne. in acelasi timp cu folosirea celor mai moderne tehnologii din industria specifica Ecomed va pastra toate calitatile lemnului pentru a pune la dispozitia clientilor sai un produs ecologic.

Misiune

Misiunea firmei Ecomed este sa activeze ca o organizatie dinamica, orientata si demna de respect, sa protejeze calitatea mediului inconjurator si sa le ofere clientilor sai un ambient sanatos de viata prin produsele sale ecologice proiectate la standarde moderne si fabricate cu ajutorul utilajelor de inalta calitate si a unei forte calificate de munca. intreaga activitate a firmei Ecomed este astfel orientata incat sa poata oferi intotdeauna clientilor sai produse durabile, siguranta in utilizarea acestora si garantia unei bune investitii financiare.

Valori

Valorile firmei Ecomed sunt:
- protectia mediului inconjurator
- calitatea ambientului de locuit pentru clientii sai
- inovatia, prin includerea in oferta sa a tuturor elementelor ce pot adauga valoare produselor oferite clientilor sai
- parteneriat solid si reciproc avantajos cu furnizorii de produse si servicii
- responsabilitate fata de clientii sai, prin oferirea de programe de garantie competitive
- mentinerea satisfactiei, motivatiei si calificarii profesionale a personalului propriu

Fabrica noastra

Activitatile proprii de productie acopera toate etapele de prelucrare necesare realizarii produselor, de la taierea/gaterarea bustenilor si pana la finisarea si tratamentul elementelor prelucrate.

Spatiul in care se desfasoara productia este modern utilat si generos, suprafata totala a unitatii de productie fiind de 14 000 de m2 din care 1 300 m2 sunt dedicati unei hale moderne cu o deschidere pe inaltime de 13 m, in interiorul careia se lucreaza si montajul in timpul iernii si intemperiilor. Operatii ca gaterarea, tivirea, uscarea computerizata, prelucrarea pe patru fete, chertarea si slefuirea sunt efectuate cu ajutorul unor echipamentelor performante, intretinute corespunzator normelor cerute de producatori. Pentru constructiile ce necesita elemente de rezistenta deosebita Ecomed produce grinzi multilamelare prelucrate cu ajutorul unei prese de productie germana ce poate realiza sectiuni de pana la 25 x 120 cm cu lungimi de peste 12 m.

La inceputul anului 2004 Ecomed a investit si in realizarea unor capacitati proprii de uscare a lemnului cu control computerizat, facand astfel posibila asigurarea calitatii materialelor in toate etapele de prelucrare a elementelor. in anul 2006 o noua sectie de productie a fost infiintata pentru producerea de usi si ferestre cu tamplarie din lemn de rasinoase, accesorii care completeaza in prezent produsul oferit de Ecomed International.

In cadrul unitatii de productie Ecomed dispune de toate echipamentele necesare pentru acoperirea tuturor operatiilor de prelucrare, primare si secundare, pentru kiturile de constructie:
- gaterare
- spintecare la multilama
- tivire uscare computerizata
- prelucrare pe patru fete
- chertare mecanica si automata
- slefuire
- imbinare in dinti si presare hidraulica pentru grinzi multilamelare

Componentele kitului de constructie sunt in intregime fabricate de Ecomed.

Case din busteni


Case din grinzi profilate

Ecomed

Ecomed

Adresa: Str. Horia, Closca si Crisan Nr. 7
Oras: Otopeni
Judet: Ilfov
Telefon: 0040 21 315 3591
Fax: 0040 21 315 3597
www.ecomed.ro
office@ecomed.ro

Articole asemanatoare

Adauga un comentariu