Amahouse

Categoria: Producatori


Firma Amahouse S.R.L. a luat fiinta in anul 1994 cu capital integral privat in forma asociativa a mai multor membri asociati.

Principalul obiect de activitate a firmei a fost si este in continuare confectionarea caselor prefabricate pe structura din lemn, dar si alte tipuri de constructii civile (statii de distributie carburanti, hoteluri, sedii de banca, etc.)

In domeniul caselor prefabricate din lemn, Amahouse S.R.L. este de departe liderul in cadrul firmelor din Romania in ceea ce priveste experienta, calitatea, volumul de lucrari, si acreditarile internationale pentru tehnologia caselor prefabricate din lemn.

Firma are sediul in Arad si poseda o hala de productie de 5000 mp si un depozit de Cherestea in suprafata totala de 10.000 mp. precum si un numar de 140 angajati permanenti din care peste 40 persoane activeaza in strainatate (Germania, Elvetia). De-a lungul anilor, Amahouse S.R.L. a construit un numar de peste 480 unitati de case in varianta “la cheie” din care peste 90% doar pe pretentioasa piata din Germania.

Pietele pe care a activat pina in prezent in ordinea unitatilor vindute la casele prefabricate cu destinatie de locuinta permanenta sunt: Germania, Spania, Italia, Norvegia, Franta, Austria, Malorca, Khazastan, Corea de Sud, Bahamas si Romania.

Firma Amahouse S.R.L. este printre putinele firme din Europa de Est care detine un certificat de acreditare in domeniul caselor prefabricate din lemn eliberat de institutul de urmarire a sistemului de prefabricare din Stuttgart conform standardului German 1052, numit G.D.F. Pe langa acest certificat mai detinem si ISO 9001 si SRAC.

Incepand cu anul 2005 odata cu tendinta pietei romanesti de crestere a cererii spre acest sistem constructiv s-a incercat o alocare a productiei si acestei piete care este din ce in ce mai mare.

Amahouse

Amahouse

Persoana de contact: Razvan Rusu (director de marketing)
Adresa: Str. Constantin Brancusi, Nr. 64-84, 310389
Oras: Arad
Judet: Arad
Telefon: 0720-400.217; 0257-219.550
Fax: 0357-814.050; 0257-219.550
www.amahouse.ro
razvan.rusu@amahouse.ro

Articole asemanatoare

Adauga un comentariu