Blachdom Profil

Categoria: Producatori


Producator sisteme complete de invelitori acoperisuri, tigle metalice si accesorii, sisteme pluviale din otel si PVC, ferestre de mansarda Fakro si Velux.

“Blach-Dom nu este doar o afacere ci un concept, o atitudine sustinuta de beneficiari si dezvoltatat intr-un permanent cadru de studiu si comunicare. Blach-Dom nu este doar un furnizor ci un prieten care … te acopera”

Dorel Piticas, Director General

Produsele au o calitate superioara si se dovedesc de asemenea a fi economice. Firma noastra se ocupa cu producerea si comercializarea panourilor tabla tip tigla 3 tipuri respectivBona,Perla si Joker precum si tabla cutata elevatie T14.

Firma BlachDom Profil SRL poate asigura de asemenea satisfacerea unor cerinte de produse care nu se regasesc in oferta standard, insa numai pe baza unei comenzi speciale. Oferim pentru produsele Blachdom un termen de garantie de 30 ani. Pe langa toate aceste produse, activitatea noastra cuprinde si activitati de transport intern si international.

Accesorii:

Va oferim o gama larga si completa de accesorii pentru tabla profilata, pentru acoperisuri si elevatii.

Producem si distribuim cooame, pazii, dolii, opritoare de zapada, folii pentru preluarea condensului, garnituri de etansare, suruburi si cuie speciale, parapete exterioare, tabla plana si scule si dispozitive pentru montare si ajustari.

Servicii conexe:

Inginerii nostri ofera consultanta profesionala. Evaluarea costurilor si intocmirea devizelor pentru acoperisuri sunt puse gratuit la dispozitia beneficiarilor.

Blachdom Profil

Blachdom Profil

Persoana de contact: Vali Serbu - Director de vanzari
Adresa: str. Parcului 20
Oras: Fagaras
Judet: Brasov
Telefon: 0730.250.930
Fax: 0268 544 311
www.blachdom.ro
vali.serbu@blachdom.ro

Articole asemanatoare

Adauga un comentariu