Coloana Prest Invest

Categoria: Producatori


COLOANA PREST INVEST din IASI a fost infiintata in anul 2007 cu statut de persoana juridica cu capital privat si isi desfasoara activitatea in domeniul constructiilor civile si al amenajarilor interioare avand ca principal obiect de activitate proiectarea, executia si montajul pentru constructii structuri din lemn dar si clasice, locuinte permanente si de vacanta, scari interioare, tamplarie de lemn, cherestea, sarpante, pergole, foisoare de gradina, comert cu materiale de constructii si material lemnos, etc.

Atat in domeniul structurilor de lemn cat si in cel al structurilor clasice, realizam constructii cu ajutorul tehnologiilor rapide de montaj, oferim servicii complete clientilor nostri (la cheie) la standarde europene, folosind tehnici moderne, materiale de calitate si echipe de profesionisti bine pregatite.

Ultimele puncte de lucru puncte de lucru in Bucuresti, Arad si Targoviste In viitorul apropiat intentionam sa deschidem puncte de lucru in intreaga tara,dar si in afara granitelor, pentru a satisface mai usor cererea clientilor nostri. Dorim sa venim in intampinarea dumneavoastra cu o gama mult mai diversificata si mai completa de produse pentru a putea acoperi cererea tot mai evolutiva a clientilor nostri interni si externi.

Pentru ca rezultatul unei colaborari cu noi sa fie cel asteptat de dumneavoastra, societatea noastra va pune la dispozitie echipe temeinic pregatite, instruite si specializate in domeniul in care profeseaza.

Case cu structura de lemn tip sandwich

Societatea noastra ofera servicii complete clientilor sai la standarde europene, folosind tehnici moderne, materiale de calitate si o echipa de profesionisti bine pregatita. Lucrarile de constructii pe structura clasica sau pe structura de lemn, indiferent de complexitatea sau de dimensiunea lor, se realizeaza oriunde in tara. Executam orice fel de constructie, incepand de la case de vacanta, cabane, casute de gradina, garaje, mansarde, hale industriale, case cu destinatia locuinta permanenta, etc.
  • Se adreseaza familiilor cu venituri mici si mijlocii;
  • Costuri reduse cu 30-40% fata de casele din zidarie;
  • Timp de executie redus(45-90 zile);
  • Protectie termica si fonica ridicata;
  • Diversitate maxima de finisaje interioare si exterioare;
  • Locuinta ecologica.

Coloana Prest Invest

Coloana Prest Invest

Persoana de contact: Director general: Mihai Ciuciudau
Adresa: B-dul Stefan cel Mare nr 8, Et 1, cam 104
Oras: Iasi
Judet: Iasi
Telefon: 0762-978.252
www.caselemn-coloana.ro
sccoloanasrl@yahoo.com

Articole asemanatoare

Adauga un comentariu