Industrial Group

Categoria: Producatori


Activitatea S.C. Industrial Group S.R.L. Sarmas, se desfasoara in domeniul exploatarii si prelucrarii lemnului si este axata pe transformarea eficienta a materialului lemnos in produse cu un grad mare de utilizare si valoare adaugata mare, cum sunt produsele de mobilier.

Situata la 12 km de orasul Toplita, S.C. Industrial Group S.R.L. Sarmas a luat fiinta la data de 16.12.1997, avand ca domeniu principal de activitate prelucrarea, industrializarea si comercializarea produselor lemnoase. S.C. Industrial Group dispune de doua sectoare: cel de exploatare si procesare a bustenilor si cel de productie.

In prezent principalele produse ale activitatii de productie sunt casutele de gradina si doua programe de mobilier din lemn masiv de rasinoase, aceste produse fiind destinate exclusiv pietelor externe.

Datorita produselor si performantelor realizate in sectoarele de activitate, societatea nu are concurenta semnificativa in zona.

Pentru viitor s-au luat in considerare investitii care sa confere societatii consolidarea pozitiei de lider zonal, totodata cu realizarea unei bune gestiuni a deseurilor, reducand astfel impactul activitatii asupra mediului inconjurator, S.C. Industrial Group S.R.L. avand certificate sistemul de management de mediu conform cu standardul ISO 14001.

Industrial Group

Industrial Group

Adresa: Hodosa nr. 1321
Oras: Saramas
Judet: Harghita
Telefon: 0040-266-341600
Fax: 0040-266-350849
www.indgroup.ro
indgroup@artelecom.net

Articole asemanatoare

Adauga un comentariu